მინესტრონე - განსაკუთრებული წვნიანი

მინესტრონე - განსაკუთრებული წვნიანი

ინგრედიენტები

ნიახურის ბოლქვი - 5 გ

ხახვი - 10 გ

ნიორი - 5 გ

ბეკონი - 40 გ

წითელი ბულგარული წიწაკა - 30 გ

პომიდორი - 50 გ

საქონლის ხორცის ბულიონი - 300 მლ

მწვანე ლობიო, ფრანგული ჯიშის - 40 გ

მარილი და პილპილი - გემოვნებით

მომზადების წესები

თავდაპირველად დანაყეთ ნიახურის ბოლქვი და ნიორი ერთადთ.  დანაყულ მასას დაუმატეთ დაჭრილი ხახვს, ბეკონი, ბულგარული წიწაკა  და კანგაცლილი პომიდორი. დადგით ქვაბით დაბალ ცეცხლზე და ყველაფერი ერთად თუშეთ 4-5 წუთის განმავლობაში. 

დაასხით საქონლის ხორცის ბულიონი, წამოდუღების შემდეგ კი დაუმატეთ ფრანგული ლობიო. გააჩერეთ 2-3 წუთით. ბოლოს დაუმატეთ დაჭრილი ნიახურის ფოთლები და მარილი/ პილპილი გემოვნებით.

უგემრიელესი კლასიკური მინესტრონე მზად არის!