ჩაშუშული ხორცი ღვინითა და პამიდვრით

ჩაშუშული ხორცი ღვინითა და პამიდვრით

ინგრედიენტები

პამიდვრის პიურე - 350 გ

ხახვი - 1-2 თავი

საქონლის ხორცი, რბილი - 600-800 გ

კარაქი - 2 ს.კ

ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ

სტაფილო - 2

თეთრი ღვინო - 120 მლ

ნივრის კბილი - 1-2

მომზადების წესები

ზეთი და კარაქი ტაფაზე გავაცხელოთ და მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი სტაფილო და ხახვი.

ხორცს გავუკეთოთ ჭრილები და ჩავუდოთ ნივრის ნაჭრები. შემდეგ ჩავდოთ ბოსტნეულთან ერთად  და შევბრაწოთ.

რამდენიმე წუთში დავამატოთ 250-500 (საჭიროების მიხედვით)  წყალი და პამიდვრის პიურე. ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე დაახლოებით 2 საათი, ხორცის დარბილებამდე. შემდეგ დავასხათ ღვინო. წამოდუღების შემდეგ გამოვრთოთ და გარნირთან ერთად მივიტანოთ სუფრასთან.