ინგრედიენტები
ქათამი - 1 კგ
ხახვი - 2 თავი
ნიორი - 4-5 კბილი
ბულგარული წიწაკა - 2 ცალი
პომიდორი - 2 ცალი
თეთრი ღვინო - 125 მლ
ქინძი,ოხრახუში,რეჰანი
მარილი და წიწაკა
ზეთის ხილი
მომზადების წესები
შემწვარი ქათამი დაჭერით ნაჭრებად.
მოშუშეთ ტაფაზე ხახვი, მსხვილად დაჭრილი ნიორი, სიგრძეზე დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ჩაასხით ღვინო და გააჩერეთ ცეცხლზე 2 წუთი, ჩაამატეთ გახეხილი პომიდორი, ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, მარილი და წიწაკა.
მოათავსეთ ქათამი ლამაზ ჭურჭელში, დაასხით მომზადებული სოუსი და გემრიელად მიირთვით.