ინგრედიენტები
მაწონი 3,5% - 1 ქილა
ფქვილი - 2 ჭიქა
სოდა - 1 ჩკ
მარილი - 1 ჩკ
მომზადების წესები
თასში ერთმანეთს შეურიეთ მაწონი, მარილი და სოდა. ბოლოს დაუმატეთ ფქვილიც და მოზილეთ ცომი (ფქვილი დაუმატეთ ნელ-ნელა, ეტაპობრივად).
ცომი გადაიტანეთ ხის ზედაპირზე და გააგრძელეთ ზელვა. გაყავით 6 ტოლ ნაწილად, მიეცით მრგვალი ფორმა და გამოაცხვეთ 200 გრადუსზე 25 წუთით.
მზა ბეიგელი შეგიძლიათ ჩაისთან ერთად მიირთვათ ან შუაზე გაჭრათ და სენდვიჩი მოამზადოთ.