ინგრედიენტები
თბილი წყალი - 500 მლ
საფუარი - 1 სკ
მარილი - 1/2 ჩკ
შაქარი - 2 სკ
ზეთი - 2 სკ
ნივრის ფხვნილი - 1/4 ჩკ
გამაფხვიერებელი - 1 ჩკ
ფქვილი - 600-700 გრ
მომზადების წესები
თბილ წყალში გახსენით საფუარი
მოათავსეთ ჯამში ფქვილი, მარილი, ზეთი, შაქარი, ნივრის ფხვნილი, გამაფხვიერებელი და საფუვრიანი წყლიტ მოზილეთ ცომი. დაამუშავეთ ცომი ხელით სანამ პრიალა არ გახდება. გააჩერეთ ცომი 20 წუთი. შემდეგ დაყავით გუნდებად.
მრგვალ საცხობ ფორმებს წაუსვით ცხიმი, მოაყარეთ სიმინდის ფქვილი და გააბრტყელეთ ზედ ცომის გუნდები.
გულსართი პიცისთვის შეარჩიეთ თქვენი სურვილით და გამოაცხვეთ 220 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.