ინგრედიენტები
ბისკვიტი
კვერცხი - 3 ც
ფქვილი - 125 გ
გამაფხვიერებელი - 1 ჩკ
შაქარი - 125 გ
კაკაო - 50 გ
კარაქი - 30 გ
სუფლე
კვერცხის ცილა - 5 ც
შაქრის ფხვნილი - 300 გ
ჟელატინი - 10 გ
წყალი - 100 მლ
გლაზური
შავი შოკოლადი - 100 გ
კარაქი - 70 გ
სიროფი - 30 მლ
მომზადების წესები
ფქვილი, კაკაო და გამაფხვიერებელი შეურიეთ ერთმანეთს. ცალკე ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი გათეთრებამდე.
დაუმატეთ მშრალი ინგრედიენტები და კარგად ამოურიეთ. ბოლოს დაუმატეთ კარაქი და კვლავ ამოურიეთ. გადაიტანეთ 20 სმ დიამეტრის ფორმაში და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 20 წუთით.
ბისკვიტი დანამეთ სიროფით.