მარტივი ინგრედიენტებით მომზადებული იდეალური საუზმე, რომლის მომზადებას ოჯახის წევრები ხშირად გთხოვენ
ინგრედიენტები
სპეციალური პური - 4 ცალი (მრგვალი ფორმის)
ბეკონი - 150 გ
მწვანილი - 1 კონა
კვერცხი - 4 ცალი
მაგარი სახეობის ყველი - 100 გ
მომზადების წესები
გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე
აიღეთ პური ("ბულკი") მოაჭერით ზედა ნაწილი და კოვზის დახმარებით ამოაცალეთ შიდა ნაწილი. დატოვეთ 1 სმ სისქის გარეკანი.
დაჭერით ბეკონი სასურველ ფორმებად და მოათავსეთ პურის ფსკერზე, შემდე კი ფრთხილა დაახალეთ კვერცხი.
ამის შემდეგ მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი,ზემოდან კი დაახეხეთ ყველი.
პურის შიგნითვე , ჩანგლით ადღვიბეთ მასა და პურს დააფარეთ ის ნაწილი, რომელიც თავიდანვე მოაჭერით.
პურები გაახვიეთ ფოლგაში, მოათავსეთ საცხობ ფორმაზე და გამოაცხვეთ 10 წუთის განმავლობაში.