ინგრედიენტები
საქონლის ხორცი - 1 კგ
ხახვი - 20 გ
ტომატი - 2 ს/კ
კარტოფილი - 1 კგ
დანაყილი ნიორი
ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, შაშტრამი,
წიწაკა, მარილი,დაფნა
მწვანე ლობიო - 300 გ
მომზადების წესები
დაჭერით 1 კგ ხორცი, მოშუშეთ 200 გრ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად. დაუმატეთ 2 ს,კ ტომატი ან 500 გრ გახეხილი პომიდორი.
ცოტა ხნის შემდეგ დაასხით წყალი ისე, რომ ხორცს შემოადგეს, ხორცი რომ მოიხარშება დაუმატეთ 1 კგ კარტოფილი, დანაყილი ნიორი, ქინძი, რეჰანი, ქონდარი, შაშტრამი, წიწაკა, მარილი,დაფნა.
კარტოფილი რომ მოიხარშება დაუმატეთ ოხრახუში. შეიძლება სოუზს დაუმატოთ მოხარშული 300 გრ მწვანე ლობიო.