მომზადების დრო: 140 წუთი
ულუფა: 4
ინგრედიენტები
რძე - 1/2 ჭიქა
კარტოფილი - 500 გ
პიურესთვის:
დაფნის ფოთოლი
მარილი და პილპილი
ბულიონი
პამიდორი საკუთარ წვენში - 1/2 ქილა
ხახვი - 2 თავი
ღორის რბილი ხორცი - 400 გ
კარაქი - 50 გ
მარილი
მომზადების წესები
ხორცი კუბებად დავჭრათ და ტაფაზე დავბრაწოთ. დავამატოთ დაჭრილი ხახვი და ორიოდე წუთი კიდევ ვშუშოთ. შემდეგ გადავიტანოთ ღუმელისთვის განკუთვნილ ფორმაში, დავამატოთ ბულიონი, პამიდვრის პიურე, დაფნა, მარილი, პილპილი. თავზე გადავაფაროთ ფოლგა და 200 გრადუსზე 40-55 წუთი შევდგათ.
ამასობაში მოვამზადოთ პიურე. მომზადების ბოლო ეტაპზე ხორცს პიურე დავადოთ და 10 წუთი კიდევ შევაბრუნოთ ღუმელში.