ხორცის რულეტი

ხორცის რულეტი

მომზადების დრო: 60 წუთი

ულუფა: 6

ინგრედიენტები

ნიორი - 2-3 კბილი

მარილი და პილპილი

მოხარშული კვერცხი - 3-4

პურის ნაჭერი - 150 გ

კვერცხი - 2

საქონლის ფარში - 1 კგ

კეტჩუპი - 2 ს.კ

მომზადების წესები

ხორცის ფარშს დავამატოთ უმი კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი, დამბალი და დაფშვნილი პური, მარილი, პილპილი და კარგად ავურიოთ ხელით.

კექსის მართკუთხედ ფორმაში ჩავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი, ჩავდოთ ფარშის ნაწილი, ზემოდან დავალაგოთ მოხარშული კვერცხები და დავფაროთ დარჩენილი ფარშით. გადავუსვათ პეტჩუპი და შევდგათ გამოსაცხობად 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, დაახლოებით 40-45 წუთი.

რულეტი კარგად გააციეთ და შემდეგ დაჭერით