განსხვავებულად შემწვარი გოგრა

განსხვავებულად შემწვარი გოგრა

ინგრედიენტები

გოგრა

წიწაკების ნარევი

პროვანსული სუნელი

ზღვის მარილი, მსხვილი

ზეითუნის ზეთი - 2-3 ს/კ

მომზადების წესები

გაფცქვენით გოგრა და გაასუფთავეთ თესლისგან.

დაჭერით დაახლოებით 1,5-1,8 სმ კუბიკებად.

დაალაგეთ მჭირდოდ პერგამენტ ან ფოლგადაფენილი ღუმელის ფირფიტაზე.

წაუსვით ფუნჯით ზეითუნის ზეთი. მოაყარეთ წიწაკებისა და პროვანსული ბალახების ნარევი, მარილი.

აცხვეთ 180 გრადუსზე დაახლოებით ნახევარი საათი.