მომზადების დრო: 30 წუთი
ულუფა: 4
ინგრედიენტები
მარილი და პილპილი
ღორის რბილი ხორცი - 700 გ
ზეთი - 3 ს/კ
როზმარინი - 1 ღერი
კარტოფილი - 12 ცალი, პატარა ზომის
ლიმონის წვენი - 2 ს/კ
მომზადების წესები
გარეცხეთ კარტოფილი, ჩაყარეთ ადუღებულ მარილწყალში და ხარშეთ 10 წუთი.
შემდეგ გადაიტანეთ საწურზე. გარეცხეთ ღორის ხორცი და დაჭერით 3 სმ-ის კუბიკებად.
როზმაზარინს მოაცალეთ ფოთლები.
ჩამოაცვით კარტოფილისა და ხორცის ნაჭრები 8 პატარა შამფურზე.
მოამზადეთ მარინადი: შეურიეთ ზეთი, როზმარინის ფოთლები და ლიმონის წვენი ერთმანეთში, დაუმატეთ მარილი და წიწაკა. წაუსვით მიღებული მარინადი მწვადს.
შეწვით მაღალ ტემპერატურაზე გახურებულ ღუმელში ან გრილზე 8 წუთის განმავლობაში თითოეულ მხარეს.