ინგრედიენტები
ხახვი - 2 ცალი
ნიორი - 4-5 კბილი
პომიდორი - 6-7 ცალი
მწვანილი ( ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი) - თითო კონა
კვერცხი - 10 ცალი
პური - 6 ნაჭერი
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
მოშუშეთ ზეთში ხახვი და ნიორი, უყავით გახეხილი პომიდორი, მარილი, წიწაკა და მწვანილები.
საცხობ ფორმაში ჩაალაგეთ პურის ნაჭრები, მოასხით მომზადებული სოუსი, ჩაახალეთ კვერცხი მთელ-მთელად, მოაყარეთ მარილი და შედგით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.