ინგრედიენტები
საქონლის რბილი ხორცი - 800 გ
ხახვი - 1 საშუალო თავი
ზეითუნის ზეთი - 1 ს/კ
სოიოს სოუსი - 3 ს/კ
პაპრიკა - 1 ჩ/კ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
მომზადების წესები
დაჭერით ხორცი პატარა, მოგრძო ნაჭრებად. ოდნავ დაბეგვეთ.
დაჭერით ხახვი ალყა-ალყა.
აიღეთ ღრმა ქვაბი ან ჯამი და ერთმანეთში აურიეთ: სოიოს სუუსი, ზეითუნის ზეთი, პაპრიკა, პილპილი და მარილი.
ჩაყარეთ მიღებულ სოუსში დაჭრილი ხორცი და ხახვი. კვლავ კარგად აურიეთ. დააფარეთ თავსახური და გააჩერეთ 1 საათი ოთახის ტემპერატურაზე.
გადაიტანეთ ხორცი ღუმელის ფირფიტაზე და შეწვით 50-60 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე!