ხორციანი მაკარონი

ხორციანი მაკარონი

მომზადების დრო: 300 წუთი

ულუფა: 6

ინგრედიენტები

ტომატპასტა - 2 ს/კ

ზეთი - 2 ს/კ

მარილი და პილპილი - გემოვნებით

მაკარონი - 300 გ

ხახვი - 1 თავი

ნიორი - 2 კბილი

საქონლის ხორცის ფარში - 600 გ

მომზადების წესები

მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მოცემული ინსტრუქციის მიხედვით.

ხახვი დაჭერით წმინდად, ნიორი დაჭყლიტეთ.

გაახურეთ ტაფაზე ზეთი და მოხრაკეთ ხახვი და ნიორი 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დაუმატეთ ფარში და თუშეთ 12-15 წუთი, თან პერიოდულად ურიეთ ხის კოვზით.

დაუმატეთ ტომატპასტა, აურიეთ და თუშეთ კიდევ 2 წუთის განმავლობაში. დაუმატეთ 0,5 ჭიქა ცხელი წყალი, მარილი და პილპილი, აურიეთ კარგად და თუშეთ კიდევ 5 წუთი.

მოხარშული და გადაწურული მაკარონი დაუმატეთ ხორცის ფარშს, ამოურიეთ და თუშეთ კიდევ 5 წუთი.

თეფშზე მოაყარეთ გახეხილი ყველი და დაჭრილი მწვანილი.