ინგრედიენტები
თევზი შამაია - ან მსგავსი ტიპის თევზი, 6 ცალი
ფქვილი - 2 ს/კ
ძმარი - 0,5 ჭიქა
ქინძი - 1 კონა
ახალი ნიორი - 1 ღერი
მარილი
წიწაკა
ზეთი - შესაწვავად
წყალი - გასაზავებლად
მომზადების წესები
ფქვილში ავურიოთ მარილი, ამოვავლოთ თევზები და გაცხელებულ ზეთში შევწვათ.
ქინძი, ძმარი, მარილი, წიწაკა და ნიორი ბლენდერით მსუბუქად ავთქვიფოთ, გავაზავოთ წყლით.
თევზი სუფრაზე ქინძმართან ერთად მივიტანოთ.