მომზადების დრო: 45 წუთი
ულუფა: 5
ინგრედიენტები
საქონლის ხორცი - 1 კგ
გახეხილი ყველი, მაგარი სახეობის - 200 გ
ნაღები - 150 მლ
სოიოს სოუსი - 2 ს/კ
მდოგვი - 2 ს/კ
მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
დაჭერით საქონლის ხორცი პატარა ნაჭრებად. მოაყარეთ მარილი და პილპილი, მოასხით სოიოს სოუსი.
შეწვით ზეთში, თან ურიეთ, სანამ არ დაიბრაწება.
სოუსისთვის: ნაღები დადგით დაბალ ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ გახეხილი ყველი. შემდეგ მდოგვი და კარგად აურიეთ.
შემწვარ ხორცს მოასხით სოუსი და თუშეთ თავდახურულ ტაფაში, სანამ ხორცი მზად არ იქნება.