მომზადების დრო: 60 წუთი
ულუფა: 6
ინგრედიენტები
ხორცის ფარში - 600 გ
ხახვი - 2 თავი
ნიორი - 2 კბილი
მოხარშული ბრინჯი - 0,5 ჭიქა
კვერცხი - 1 ცალი
ნიგოზი - 2 ს/კ + საფანელი 0,5 ჭიქა
სპაგეტი - 300 გ
ჩერი პომიდორი - 12 ცალი
მწვანე ხახვი - 1 პატარა კონა
ხმელი ბაზილიკი
ზეთი
მარილი და წიწაკა
მომზადების წესები
ხახვი, ნიორი და ბრიჯი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ ფარში, კვერცხი, სანელებლები და მოვზილოთ მასა.
ნიგოზი და საფანელი ავურიოთ, ამოვავლოთ კაკლის ზომაზე დაყოფილი ფარშის გუნდები და ბლომად ზეთში შევწვათ.
პამიდვრები ზეთში შევბრაწოთ. სპაგეტი მოვხარშოთ შეფუთვაზე მითითებული წესის მიხედვით, გადავწუროთ,