ცხვრის ხორცის რაგუ

ცხვრის ხორცის რაგუ

მომზადების დრო: 150 წუთი

ულუფა: 6

ინგრედიენტები

მარილი და პილპილი

ხახვი - 2 თავი

სტაფილო - 2

კარტოფილი - 600 გ

ცხვრის/ბატკნის რბილი ხორცი - 500 გ

დაფნის ფოთოლი

ტომატ-პასტა - 2 ს.კ

მომზადების წესები

ხორცი დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ტაფაზე.

წვის დასასრულს მოვაყაროთ ფქვილი, მოვურიოთ, გადავიტანოთ ღრმა ქვაბში,  დავამატოთ პამიდვრის პიურე და 2-3 ჭიქა ცხელი ბულიონი ან წყალი. მოვამზადოთ დაბალ ცეცხლზე 1.5-2 საათი (ბატკნის ხორცი 40-50 წუთი).

ამის შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ბოსტნეული, დაფნა, ოხრახუში, პილპილი და 20-30 წუთი კიდევ ვადუღოთ. მზა კერძს დავამატოთ დაჭრილი მწვანილი.