ინგრედიენტები
კვერცხი - 1 ცალი
შაქარი - 70 გ
დარბილებული კარაქი - 100 გ
ვანილი
გამაფხვიერებელი
მარილი
რძე - 70 მლ
ფქვილი - 300 გ
გასაფორმებლად:
მარმელადი - 100 გ
თხილი და ნიგოზი - 100-100 გ
კაკაო - 1 ჩ/კ
შაქრის პუდრი
მომზადების წესები
ავთქვიფოთ კვერცხი დავუმატოთ შაქარი, შემდეგ რბილი კარაქი+ვანილი+მარილი+ გამაფხვიერებელი+რძე და ფქვილი. მოვზილოთ რბილი ცომი, თუ ცომი მაგარი გამოვიდა შეგიძლიათ დავუმატოთ ცოტა რძე. შემდეგ გადავახვიოთ ცელოფანში და შევდგათ მაცივარში 30 წთ-ით.
ნიგოზსა და თხილს გავაცალოთ კანი დავტეხოთ და შევურიოთ კაკაო და 1 ს/კ შაქრის პუდრა.
შემდეგ გავაბრტყელოთ ცომი წავუსვათ მარმელადი და გადავუკეცოთ ნაპირები როგორც სურათზეა ნაჩვენები, დავდოთ ცივ ქაღალდიან ჟარონაზე შუა ა ცარიელ ადგილას დავაყაროთ ნიგვზის და თხილის ნარევი და გამოვაცხოთ 180°-ზე 40 წთ.
ცივს დავაყაროთ შაქრის პუდრა.კვერცხი - 1 ცალი.