მომზადების დრო: 60 წუთი
ულუფა: 4
ინგრედიენტები
ყვითელი ბარდა - 200 გ
ბეკონი - 100 გ
კარაქი - 20 გ
ხახვი - 1 თავი
ნიორი - 2 კბილი
ქინძი
პიტნა
მარილი და წიწაკა
მომზადების წესები
ბარდა მოვხარშოთ. ცალკე ტაფაზე დავდოთ ბეკონი და შევწვათ, დავუმატოთ კარაქი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი და მოვშუშოთ, სანამ ხახვი ფერს შეიცვლის.
მიღებული მასა დავუმატოთ მოხარშულ ბარდას, დავასხათ მდუღარე წყალი და წამოვადუღოთ 5-7 წთ.
ბოლოს დავუმატოთ დაჭრილი მწვანილები, მარილი და ხმელი წიწაკა.