სოკოს სუპი უნგრულად

სოკოს სუპი უნგრულად

მომზადების დრო: 50 წუთი

ულუფა: 6

ინგრედიენტები

კარაქი - 4 ს/კ

ხახვი - 2 ცალი

სოკო, დაჭრილი - 450 გ

კამა დაჭრილი - 2 ს/კ

პაპრიკა - 1 ს/კ

სოიოს სოუსი - 1 ს/კ

ქათმის ნახარში - 450 გ

რძე - 250 გ

ფქვილი - 2 ს/კ

მარილი - 1 ს/კ

შავი პილპილი - გემოვნებით

ლიმონის წვენი - 2 ს/კ

დაჭრილი ოხრახუში - 10 გ

არაჟანი - 115 გ

მომზადების წესები

აიღეთ ქვაბი და მასში გაადნეთ კარაქი. მოხრაკეთ დაჭრილი ხახვი 5 წუთის განმავლობაში, დააყარეთ დაჭრილი სოკო და გააჩერეთ კიდევ 5 წუთი. დაუმატეთ კამა,პაპრიკა,სოიოს სოუსი და  ქათმის ნახარში, დაახურეთ თავსახური და დაბალ ცეცხლზე გააჩერეთ 15 წუთი.

აიღეთ თასი , სადაც უნდა აურიოთ ფქვილი და რძე. ჩაასხით ეს მასა სუპში და გააჩერეთ 15 წუთი , თავდახურულ მდგომარეობაში. საბოლოოდ, დაუმატეთ მარილი, ოხრახუში,შავი პილპილი და არაჟანი - ამოურიეთ კარგად და გააჩერეთ 3-5 წუთი, დაბალ ცეცხლზე.