ინგრედიენტები
ქათმის ღვიძლი - 1 შეკვრა
ხახვი - 2 თავი
ფქვილი - 150 გ
მარილი და პილპილი - გემოვნებით
უცხო სუნელი - გემოვნებით
არაჟანი - 200 გ
მომზადების წესები
ხახვი დაჭერით გრძლად და შეწვით ზეთიან ტაფაზე და შემდეგ გადმოიღეთ.
ღვიძლები კარგად გარეცხეთ, თითოეული ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით იმავე ტაფაზე კარგად. შემდეგ დაუმატეთ შემწვარი ხახვი, მოაყარეთ მარილი,პილპილი,უცხო სუნელი-გემოვნებით და ბოლოს დაუმატეთ არაჟანი.
კარგად აურიეთ.გააჩერეთ 15 წუთი დაბალ ტემპერატურაზე და შემდეგ გადმოდგით.