ინგრედიენტები
სიმინდის ფქვილი - 500 გ
წითელი ლობიო - 200 გ
მომზადების წესები
500 გრამი სიმინდის ფქვილისგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშოთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ ხახვით , ზეთით, ქინძით,ოხრახუშით, მარილით.
კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ , რომ ლობიო არ ჩანდეს.
გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.