ბეკონში შეხვეული მწვადი

ბეკონში შეხვეული მწვადი

შემადგენლობა

ხბოს ხორცი - 1200 გრ

მარილი - 1 ჩ/კ

ბეკონი - 350 გრ

ხა ხვი - 2 ცალი

შავი  წიწაკა - 1 ჩ/კ

მომზადება

ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად.

დავაყაროთ ხახვი , წიწაკა და დავასხათ ლიმონის წვენი. დავდგათ გრილ ადგილას მინიმუმ 12 საათით, რომ ხორცი კარგად დარბილდეს.

ბეკონი თხლად დავჭრათ. შევახვიოთ ბეკონის ნაჭრებში ხორცი. ჩამოვაცვათ შამფურზე და შევბრაწოთ ნაკვერჩხალზე.