შემადგენლობა
ხბოს ხორცი - 1200 გრ
მარილი - 1 ჩ/კ
ბეკონი - 350 გრ
ხა ხვი - 2 ცალი
შავი წიწაკა - 1 ჩ/კ
მომზადება
ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად.
დავაყაროთ ხახვი , წიწაკა და დავასხათ ლიმონის წვენი. დავდგათ გრილ ადგილას მინიმუმ 12 საათით, რომ ხორცი კარგად დარბილდეს.
ბეკონი თხლად დავჭრათ. შევახვიოთ ბეკონის ნაჭრებში ხორცი. ჩამოვაცვათ შამფურზე და შევბრაწოთ ნაკვერჩხალზე.