ინგრედიენტები
სტეიკი 4 პატარა ნაჭერი
პილპილი 1 სუფრის კოვზი
ზეითუნის ზეთი 1 სუფრის კოვზი
საქონლის ბულიონი 60 გრამი
კონიაკი 30გრამი (სურვილისამებრ)
კარაქი 2 სუფრის კოვზი (გაჭერით 4 ნაწილად)
მომზადების ინსტრუქცია
სტეიკის ნაჭრები გააშრეთ ქაღალდით და დააყარეთ პილპილი ორივე მხარეს.
ცეცხლზე დადგით შედარებით ღრმა ტაფა (სასურველია თუჯის).
დაასხით ზეთი, მოუმატეთ ცეცხლს და დადეთ სტეიკი 3-4 წუთის განმავლობაში.
გადმოაბრუნეთ სტეიკი საშუალოდ 5 წუთით.
გადმოდეთ თეფშზე, ისე რომ სითბო შეინარჩუნოს.
დაასხით ტაფაზე საქონლის ბულიონი, ჩაასხით კონიაკი (1-2 წუთის განმავლობაში)
გადმოდგით ტაფა გაზიდან, ბულიონს და კონიაკს დაუმატეთ კარაქი, მოურიეთ კარგად და თით მორევაზე ჩააგდეთ თითო ნაჭერი კარაქი.
როცა კარაქი საბოლოოდ გადნება, მოასხით სტეიკს.