სოკოს, ისპანახის და სოსისის სპაგეტი

სოკოს, ისპანახის და სოსისის სპაგეტი

ინგრედიენტები

ბეკონი 2 ნაჭერი

ფარში 450 გრამი

წითელი წიწაკა 1 ¹⁄² სუფრის კოვზი

ხახვი 1 ცალი

ნიორი 4 კბილი

სოკო 480 გრამი

თეთრი ღვინო 1/2 ჭიქა

მარილი 1 სუფრის კოვზი

პილპილი 1 სუფრის კოვზი

სპაგეტი 1 საშუალო შეკვრა, მოხარშული

პარმეზანი 1 ჭიქა

სპაგეტის ნახარში 1 ჭიქა

ისპანახი 140 გრამი

მომზადების ინსტრუქცია

დადგით ცეცხლზე ქვაბი, ჩაყარეთ დაჭრილი ბეკონი, ფარში, წითელი წიწაკა, მოურიეთ კარგად.

მომზადების შემდეგ გადმოიტანეთ თეფშზე.

ქვაბში ჩაყარეთ ხახვი, ნიორი, სოკო, დაასხით თეთრი ღვინო, დაუმატეთ მარილი, პილპილი და მოურიეთ კარგად.

ქვაბში ვამატებთ მოხარშულ სპაგეტს, ვასხავთ პირველად გაკეთებულ სოუსს, ვურევთ.

ამის შემდეგ ვუმატებთ პარმეზანს, საგეტის ნახარშს და ისპანახის ფოთლებს. მოურიეთ კარგად.